ΣΚΥΔΡΑ: ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ (04/12) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...

Μέσα σε κλίμα έντασης, φωνασκιών, ανταλλαγής βαρέων εκφράσεων και κατηγοριών για πλαστές αποφάσεις!!,  πλαστογραφίες!!, παράβαση καθήκοντος!! και χαρακτηρισμών που δεν συνάδουν με τον πολιτικό μας πολιτισμό, πραγματοποιήθηκε χθες (04/12) η προγραμματισμένη βραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας.

Με την απουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρεάδη Στάθη, και με Προεδρεύοντα τον Κωστόπουλο Κώστα, συζητήθηκαν αρχικά τρία θέματα στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση, όπου στο δεύτερο θέμα που αφορούσε επιστολή διαμαρτυρίας επαγγελματιών της πόλης για την επιβολή εισφοράς 0,5% επί των εισοδημάτων καθώς και την επιβολή προστίμων για μη έγκαιρη εξόφληση των ποσών, δημιουργήθηκε σοβαρό λεκτικό επεισόδιο μεταξύ της Δημάρχου Σκύδρας  Ιγνατιάδου Κατερίνας και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Καραγιάννη Μιχάλη...

... που σίγουρα, όσο και αν ενοχλεί κάποιους, επιβάλλεται, αφενός να δοθούν στη δημοσιότητα τα παραπάνω αποδεικτικά έγγραφα, αφετέρου να κατατεθούν τα όποια στοιχεία-έγγραφα  που έχουν ανά χείρας τους οι καταγγέλοντες αλλά και οι καταγγελόμενοι, στην δικαιοσύνη, προκειμένου αποδειχθεί η βασιμότητα ή όχι, αλλά και να ενημερωθεί ο δημότης του Δήμου Σκύδρας. 

Διαβάστε και δείτε ΕΔΩ, τα σχετικά βίντεο της  επίμαχης  συζήτησης, αλλά και γενικότερα τι συνέβη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ρεπορτάζ By Sakis 

Επικοινωνία