Σκύδρα: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης (βίντεο)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου, κατά τη σημερινή (21/8) απογευματινή  τελετή των εγκαινίων  και το άνοιγμα των πυλών του εκθεσιακού χώρου της παρθενικής εμποροπανήγυρης,  στην πόλη της Σκύδρας. Αν και τα σύννεφα σκίαζαν απειλητικά τον ουρανό της περιοχής, ευτυχώς ο καιρός… κράτησε και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν κανονικά. Από τις πρώτες απογευματινές ώρες, οι δύο κεντρικές πλατείες της πόλης, γέμισαν από χορευτικά συγκροτήματα, τα οποία με παραδοσιακές στολές, μουσική και χορό, έδιναν το έναυσμα για τη γιορτή που θα ακολουθούσε.

Την προγραμματισμένη ώρα, στον χώρο των εγκαινίων και με την παρουσία της οικοδέσποινας Δημάρχου Ιγνατιάδου Κατερίνας, της Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης-Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, των Βουλευτών Τζάκρη Θεοδώρας, Σμία Χρήστου, (ο έτερος βουλευτής  Σηφάκης Γιάννης, απουσίαζε, ευρισκόμενος  στην Αθήνα λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων) και Καρασμάνη Γιώργου, του Αντιπεριφερειάρχη Θεοδωρίδη Θεόδωρου, του Δήμαρχου Πέλλας Στάμκου Γρηγόρη και του Δήμαρχου Αλμωπίας Μπίνου Δημήτρη, ακολουθούμενος από τη  συνήθη συνοδεία του, αλλά και των τέως βουλευτών Τζαμτζή Ιορδάνη, Σταμενίτη Διονύση, του πολιτευτή του "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" Ιάκωβο Θεοδόση, του Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας Παπαδόπουλο Σεραφείμ, εκπροσώπων του Στρατού, της Π.Υ, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων ο Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλας και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, τέλεσε τα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης.

Στην συνέχεια, τόσο η Δήμαρχος Σκύδρας, φανερά ικανοποιημένη, όσο και η καλεσμένη Υφυπουργός, απηύθυναν χαιρετισμό, και στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής λευκής κορδέλας. Αμέσως μετά, ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής. Δείτε τo σχετικό βίντεο των εγκαινίων ΕΔΩ:

By Sakis

Πηγή: karatzova.com

Επικοινωνία