Σάλος με το "κλειδωμένο" γραφείο της Ζωής

Σάλο έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκε βουλευτής με την Λαϊκή Ενότητα επιθυμεί να διατηρήσει το δικό της γραφείο στο κεντρικό κτίριο της βουλής, το οποίο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και έχει θέα στον Εθνικό Κήπο. Μάλιστα οι ίδιες “φήμες” ήθελαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχει αλλάξει  κλειδαριά και στη συνέχεια να το έχει κλειδώσει.

Μάλιστα, η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής, Ελένη Δρούλια, με επιστολή της ζήτησε από την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου να επιστρέψει το κλειδί του γραφείου 207 το οποίο παραμένει μέχρι και τώρα κλειδωμένο. Η κυρία Δρούλια αναφέρει: «Παρακαλώ να μας επιστραφεί το κλειδί» ενώ την συγκεκριμένη επιστολή έχει επίσης κοινοποιήσει στους αντιπροέδρους, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, στον Φρούραρχο και στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Βουλής.

Τέλος στην επιστολή αναφέρεται ότι «ουδέποτε από την Μεταπολίτευση ως σήμερα, η Βιβλιοθήκη κινδύνευσε να χάσει το γραφείο 207 το οποίο αποκαλεί «ορόσημο του χώρου και της αποστολής της».

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

Διαψεύδει η Κωνσταντοπούλου

Την ίδια στιγμή η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αναρτήσεις που δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, διαψεύδει τις συγκεκριμένες πληροφορίες για το γραφείο στο κτίριο της Βουλής. 

 

Επικοινωνία