Σακάτεψαν στο ξύλο νεαρό ράπερ για την παράνομη σχέση του με παντρεμένη!

O νεαρός ράπερ, που έχει ξεχωρίσει στο μουσικό στερέωμα χάρη στις επιτυχημένες συνεργασίες του με λαϊκούς τραγουδιστές, έζησε μια νύχτα απόλυτου τρόμου.Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε γνωστός τραγουδιστής στη Θεσσαλονίκη για την σχέση που διατηρούσε με παντρεμένη. Το συμβάν έλαβε χώρα αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής, έξω από το Νέο Ρύσιο.

Ο νεαρός ράπερ, που έχει ξεχωρίσει στο μουσικό στερέωμα χάρη και στις επιτυχημένες συνεργασίες του με λαϊκούς τραγουδιστές, κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του -μόνος του- σε σπίτι έξω από το χωριό, στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης. Εκέινη τη στιγμή, σύμφωνα με την εφημερίδα ''Spirto'', τέσσερις άνδρες, που προφανώς γνώριζαν τον προορισμό του, του είχαν στήσει καρτέρι κάτω από τη γέφυρα του Νέου Ρυσίου. Μόλις είδαν το αμάξι του να πλησιάζει, του έκλεισαν τον δρόμο και τον σταμάτησαν.

Στη συνέχεια, άνοιξαν την πόρτα του οχήματος και τον κατέβασαν στον δρόμο. Τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον παράτησαν σε άσχημη κατάσταση. Ο ράπερ βρήκε «καταφύγιο» στο σπίτι του φίλου του, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το βίαιο επεισόδιο οφείλεται σε προσωπική διένεξη του μουσικού με σύζυγο νεαρής γυναίκας, με την οποία διατηρούσε παράνομη σχέση.

Επικοινωνία