ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ-ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ... ΨΑΧΝΟ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ!

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο ατόμων -κυρίως παιδιών- με ειδικές ανάγκες "Inland Regional Center" στην Καλιφόρνια, όπου ένας ένοπλοι εισέβαλαν και άρχισαν να πυροβολούν. Για 12 νεκρούς και 8 τραυματίες κάνουν λόγο το ABC και η Daily Mail, ενώ άλλα διεθνή μέσα όπως το CNN μεταδίδουν ότι 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το Russia Today, 20 ασθενοφόρα αναχώρησαν από το σημείο της επίθεσης με προορισμό το "Loma Linda University Medical Center". Σύμφωνα με τη σελίδα του "Inland Regional Center" στο Facebook, ο οργανισμός που έχει 44 χρόνια ζωής, απασχολεί 670 εργαζομένους και βοηθάει περισσότερα από 30.000 άτομα με ειδικές ανάγκες. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο κέντρο, τη στιγμή της επίθεσης. Η αστυνομία του San Bernardino έχει αποκλείσει την περιοχή και κάνει έκκληση στον κόσμο να μην κυκλοφορεί κοντά στο σημείο, όπου έγινε η επίθεση.

Οι αρχές αναφέρουν ότι οι δράστες είναι τρεις και φορούν στρατιωτικά ρούχα και μάσκες του σκι. “Κάποιος μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί. Ο κόσμος έτρεξε μέσα στο γραφείο. Η κόρη μας είναι εκεί μέσα και κρύβεται. Μας έστειλε μηνύματα”, είπε αυτόπτης μάρτυρας στο CNN και πρόσθεσε: “Μας έγραψε “πυροβολισμοί στη δουλειά μου, άνθρωποι πυροβολήθηκαν, μέσα στο γραφείο περιμένουμε τους αστυνομικούς. Προσευχηθείτε για μας. Είμαι κλειδωμένη στο γραφείο”.

 

Επικοινωνία