ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 08/01/2016 ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ...

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί παράταση λίγων ημερών για τα τέλη κυκλοφορίας μέσα από την εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega". Τα δεδομένα που είχαμε έως την Τρίτη, ήταν ότι είχαν πληρωθεί τα τέλη για 4,5 εκατ. οχήματα. 'Αρα, θα δούμε τι έγινε και χθες και μέσα στην ημέρα θα ληφθεί η απόφαση για παράταση λίγων ημερών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και να μη δημιουργηθεί πρόβλημα, ανέφερε ο κ. Αλεξιάδης. Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ: και παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών:

Το Υπουργείο Οικονομικών, ανταποκρινόμενο στα αιτήματα πολιτών και κοινωνικών φορέων, παρατείνει την προθεσμία αγοράς τελών κυκλοφορίας για το 2016, μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016. Επισημαίνει, επίσης, ότι:

  1. Δεν θα υπάρξει άλλη παράταση, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει ήδη προμηθευτεί τα τέλη  κυκλοφορίας. Η παράταση δίνεται για να αντιμετωπιστούν υπαρκτά οικονομικά προβλήματα, καθυστερήσεις σε μισθοδοσία κλπ.

  1. Η παράταση αφορά στα τέλη κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων.

  1. Η πληρωμή τελών κυκλοφορίας μπορεί να γίνει (στις τράπεζες) και μέσω διαδικτύου, χωρίς ταλαιπωρία για τον πολίτη.

 

Επικοινωνία