Αριδαία: ''Νεκροταφείο'' οχημάτων περιοχές της πόλης! (φώτο)

Με ικανοποίηση  και ανακούφιση οι κάτοικοι της Έδεσσας, πληροφορήθηκαν ότι ο ομώνυμος Δήμος, απομακρύνει τα παλαιά  οχήματα από τους δρόμους ή από κοινόχρηστους χώρους  της πόλης, τα οποία για διάφορους λόγους εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες-οδηγοί τους. Παρόμοια δυστυχώς εικόνα, αντικρίζουν καθημερινά, εδώ και μήνες, και οι κάτοικοι της Αλμωπίας, και ειδικότερα της Αριδαίας του Εξαπλάτανου, αλλά και άλλων τ.κ της Αλμωπίας, με αποτέλεσμα να εκφράζουν τα έντονα παράπονα και την ανησυχία τους.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στις φώτο, σε κάθε σχεδόν γειτονιά-περιοχή εντός της πόλης της Αριδαίας, και μάλιστα και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, αλλά και δίπλα στο κτήριο που στεγαζόταν ο Δήμος Εξαπλατάνου, υπάρχει αριθμός εγκαταλελειμμένων οχημάτων, με σπασμένα τζάμια κλπ (το ένα μάλιστα από αυτό ανήκει στην Δ.Ε.Υ.Α Ρ), τα οποία ειρήσθω εν παρόδω, εκτός του ότι καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης, έχουν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης και τόπος κατοικίας τετράποδων κλπ τρωκτικών, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους περίοικους στην περιοχή.

Πρόσφατα μάλιστα ψηφίσθηκε και ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας,  στο άρθρο 20 του οποίου αναφέρεται σχετικά για το θέμα αυτό. Δείτε ΕΔΩ. Είναι άραγε τόσο δύσκολη η εφαρμογή της διαδικασίας που προβλέπεται στο παραπάνω άρθρο του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας, ώστε να καθαρίσουν οι οδοί και οι περιοχές που κάποιες από αυτές έχουν καταντήσει κυριολεκτικά... νεκροταφεία αυτοκινήτων. Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες.

Αναρτήθηκε από By Sakis

 

Επικοινωνία