ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ-ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΥΡΩ!

Πανικός χθες το μεσημέρι σε κεντρική καφετέρια στην παραλία του Βόλου. Στις 15:45 ένας 35χρονος άνδρας, πήρε φόρα και βούτηξε στη θάλασσα για δύο ευρώ, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. Ο νεαρός άστεγος αλλοδαπός, που  αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ευτυχώς, ενώ βυθιζόταν στη θάλασσα σήκωσε το ένα του χέρι ψηλά. Νέοι που έτρεξαν στην παραλία για να τον σώσουν κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον ανασύρουν ζωντανό.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αλλοδαπός αλλά ζει εδώ και πολλά χρόνια στο Βόλο. Αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, όπως και προβλήματα υγείας. Καταφέρνει να επιβιώνει περιφερόμενος από μαγαζί σε μαγαζί, ενώ τον τελευταίο χρόνο κοιμάται στα παγκάκια. Λίγο πριν απομακρυνθεί από την καφετέρια στεκόταν παράμερα όρθιος τρέμοντας από το κρύο. Είναι άγνωστο αν είχε ρούχα να αλλάξει.

Πολίτες που γνωρίζουν τον 35χρονο εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους που δεν ευαισθητοποιήθηκε κανείς να του δώσει ρούχα.Για το περιστατικό, όπως προέκυψε, δεν είχε ενημερωθεί και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου καθώς κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε να τηλεφωνήσει. Οταν οι λιμενικοί γύρω στις 6 το απόγευμα απευθύνθηκαν στην καφετέρια για να δουν αν ο 35χρονος ήταν ακόμη εκεί, ενημερώθηκαν ότι είχε φύγει.

Το χρονικό του αισχρού στοιχήματος

Σύμφωνα με όσα εγιναν γνωστά, όταν ο άστεγος πλησίασε μια παρέα νεαρών σε καφετέρια, ο ένας του απάντησε ότι δεν είχε χρήματα, ο δεύτερος του ζήτησε να απομακρυνθεί, ενώ ο τρίτος του είπε ότι αν πέσει στη θάλασσα,θα του χαρίσει δύο ευρώ! Λίγο αργότερα, η παρέα έβλεπε τον άνδρα να κατευθύνεται στη θάλασσα και να βουτά. Πολλοί υπέθεσαν ότι γλίστρησε ή ακόμη και ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Τελικά κατάφερε να βγει στη στεριά, με την παρέα των νεαρών να εξαφανίζεται και να μην έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία τους...

Αναρτήθηκε από By Sakis

Επικοινωνία