Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Σκύδρα από 21 έως 25 Αυγούστου!

Μία ριψοκίνδυνη και τολμηρή απόφαση, εν μέσω οικονομικής συγκυρίας και κρίσης έλαβε και υλοποιεί η Δήμαρχος  και η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Σκύδρας. Αποφάσισαν τη δημιουργία και λειτουργία εμποροπανήγυρης, με σκοπό να την καταστήσουν θεσμό για την περιοχή, αντίστοιχη με αυτήν του Δήμου Πέλλας, στην πόλη των Γιαννιτσών. Έτσι λοιπόν κατά το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 21 Αυγούστου και για πέντε (05) ημέρες, μέχρι τις 25 Αυγούστου, η εμπορική καρδιά της Π.Ε Πέλλας-και όχι μόνο- θα χτυπά στην όμορφη πόλη της Σκύδρας.

 

Με μπροστάρη την πρώτη πολίτη του Δήμου, υποβοηθούμενη από τους Δημοτικούς Συμβούλους,  αλλά και φορείς του Δήμου, εδώ και αρκετό καιρό, προσπαθούν και εργάζονται ώστε η ιδέα αυτή να γίνει πράξη και να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα, και όσο το δυνατόν αρτιότερα, ενώ  όπως ενημέρωσε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο  ο Διευθυντής του Δήμου, υπάρχουν αρκετές αιτήσεις εκθετών, ειδικότερα από άλλες περιοχές, ενώ αναμένεται σύμφωνα με τα μηνύματα και η συμμετοχή επαγγελματιών και από την περιοχή της Σκύδρας.

 

Αισιόδοξη και σίγουρη  για την επιτυχία του θεσμού δηλώνει η Δήμαρχος Σκύδρας Ιγνατιάδου Κατερίνα, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι " H εμποροπανήγυρη γίνεται για την ανάδειξη της περιοχής και καλούμε τον κόσμο και τους εκθέτες να στηρίξουν τη νέα μας αυτή προσπάθεια. Τα πάντα είναι προετοιμασμένα με κάθε λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα και κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης, θα διεξαχθούν και διάφορες εκδηλώσεις, ενώ θα αναδειχθούν και θα προβληθούν τα τοπικά προϊόντα (κομπόστες, φρούτα) κλπ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Σκύδρας, στα τηλέφωνα 2381351826- 51886 και 51802. Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα αυτή προσπάθεια, αφού κάθε αρχή είναι και δύσκολη και είμαστε βέβαιοι ότι το στοίχημα θα κερδηθεί και θα στεφθεί από επιτυχία η 1η εμποροπανήγυρη της Σκύδρας, βάζοντας παρακαταθήκη για την καθιέρωσή της, και για τα επόμενα χρόνια.

 

By Sakis

 

Πηγή: karatzova.com

 

Επικοινωνία