ΟΙ... ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΕΝ ΕΡΓΩ'' ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΕΣΣΑΣ...

Συνηθίζουμε τέτοιες μέρες, να βομβαρδίζουμε ακατάσχετα με ευχές, δικούς μας και μη, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο, να αποδείξουμε την αγάπη,  αλλά και το ενδιαφέρον μας για αυτούς, επιστρατεύοντας φυσικά όσο το δυνατόν περισσότερες εκφράσεις κοινωνικού καθωσπρεπισμού.. Είναι όμως, τελικά ειλικρινής... αληθινή... και πόσο;... αυτή μας η συμπεριφορά μας; Μήπως η κοινωνική αλλοτρίωσή μας,  έφτασε στο ¨μεδούλι¨  και έτσι υπαγορεύει ακόμα
και την έκφραση των συναισθημάτων μας; Διόλου απίθανο, αφού αντανακλαστικά αντιδρούμε,  χαμογελάμε, ευχόμαστε...και δυστυχώς αντανακλαστικά αγαπάμε.

Παίρνουμε και δίνουμε...ανταλλάσουμε ή καλύτερα συναλλάσουμε ακόμα και τα συναισθήματα. Συναλλαγή δηλαδή, στα πάντα. Φτάσαμε όμως στο ¨ μη παρέκει¨, ας το αντιληφθούμε επιτέλους για να ασχοληθούμε με την ουσία της ζωής, ας ξεχωρίσουμε τα σημαντικά από τα ασήμαντα, για να σταματήσουν επιτέλους τα δήθεν και τα πρέπει ,να δυναστεύουν το νου και την ψυχή μας. Ας εκφραστούμε από ψυχής... αβίαστα... γιατί αυτό που θα  βγει από τα χείλη του καθενός μας, θα είναι τουλάχιστον ειλικρινές. Τότε οι ¨φιοριτούρες¨ θα πάνε στην άκρη και απογυμνωμένη η ψυχή μας... θα πει ότι έχει να πει...και θα είναι αληθινό.

Ας μη το φοβηθούμε. Είναι ανάγκη να ξαναγνωριστούμε , να επαναπροσδιορίσουμε τις μεταξύ μας σχέσεις. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα εύκολα, ίσως και τα πιο ανώδυνα...με τις ειλικρινείς ευχές μας. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί για ...ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ...και ο καθένας μας ας βρει, σε αυτή την τόσο απλή, αλλά συνάμα τόσο σημαντική ευχή, όλα όσα έχει ανάγκη η ψυχή του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΝΤΡΑΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ¨ΕΝ ΕΡΓΩ¨

Επικοινωνία