Ο Βασίλης Λεβέντης θα αλλάζει βουλευτές ανά εξάμηνο -Ποιους όρους επέβαλε στα στελέχη του

Αφού πέρασαν οι στιγμές των πανηγυρισμών της χαράς από την είσοδό τους στη Βουλή τα στελέχη της Ενωσης Κεντρώων ετοιμάζονται για το Κοινοβούλιο. Ωστόσο τα πράγματα στο κόμμα δεν είναι τόσο απλά, αφού ο Βασίλης Λεβέντης έχει επιβάλλει κανόνες αυστηρούς για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος. Οπως γράφει ο Βηματοδότης ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ειδοποίησε ήδη τους οκτώ βουλευτές που εξέλεξε ότι θα έχουν θητεία στη Βουλή ως τον Φεβρουάριο.

Θα προσλάβουν επιστημονικούς συνεργάτες τους πρώτους επιλαχόντες στην εκλογική τους περιφέρεια, οι οποίοι και θα τους αντικαταστήσουν μετά την παρέλευση του εξαμήνου. Τους ειδοποίησε επίσης ότι αυτός και άλλοι οκτώ θα ορκιστούν ως βουλευτές με θρησκευτικό όρκο, τους προέτρεψε να μην πάρουν βουλευτικό αυτοκίνητο.

Μάλιστα όπως αναφέρει η γνωστή στήλη από tovima.gr γράφει πως ο κ.Λεβέντης θα αποστείλει επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα με την οποία θα του λέει ότι αν θέλει συνεργασία, να δεχθεί εννέα όρους (ανάμεσα στους οποίους και απόλυση από το Δημόσιο όλων των συγγενών των βουλευτών και υπουργών) ή διαφορετικά θα τον καταψηφίσει στις προγραμματικές δηλώσεις.

 

 

Επικοινωνία