ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ’’ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ… ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ!

‘’Κατάληψη’’ του γνωστού ξενοδοχείου  LHDRA στην  πόλη της Αριδαίας, πραγματοποίησαν  χθες (12/12) εκπαιδευτικοί, καταγόμενοι από τη διπλανή Βουλγαρία, προκειμένου διασκεδάσουν και γνωρίσουν την περιοχή της Αλμωπίας. Συγκεκριμένα,  60 περίπου εκπαιδευτικού από την πόλη Σαντάνσκι της Βουλγαρίας,  αφού συμμετείχαν σε σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισαν να περάσουν το διήμερο στην Αλμωπία.

 Όπως μας ενημέρωσε ο Διευθυντής του  Σχολείου, που αριθμεί 765 μαθητές και 62 εκπαιδευτικούς, στη χώρα τους  η Α/Βάθμια  εκπαίδευση (Δημοτικό Σχολείο), έχει 08 τάξεις και όχι 06 που έχει στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα οι βαθμίδες εκπαίδευσης είναι ίδιες με τη χώρα μας.

Έτσι λοιπόν, άφησαν στην άκρη τα βιβλία και τους… μαθητές τους και αφού γεύτηκαν τις νοστιμιές της κουζίνας  του γνωστού ξενοδοχείου, χόρεψαν και διασκέδασαν, με δικούς τους παραδοσιακούς χορούς, αλλά και με τον ‘’Μπάρμπα Γιάννη’’ του Καζαντζίδη, όπου τον χόρεψαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Δείτε στο βίντεο  ΕΔΩ  και  ΕΔΩ,  και θα καταλάβετε…

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία