Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ: ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού. Αρχικά αναφέρθηκε στην Νέα Δημοκρατία και τις εθνικές κορώνες του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, επισημαίνοντας ότι ξέχασε την ιστορική ευθύνη που φέρει για το βιβλίο της Ρεπούση και την ίδρυση Μουσείου "Κεμάλ Ατατούρκ" παρουσία τότε υπουργού της Νέας Δημοκρατίας.

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας διατείνεται πώς λέει σε όλα "όχι", αλλά ξέχασε πως το βράδυ της 14ης Αυγούστου που ψηφίστηκε το Μνημόνιο της Αριστεράς είπε σε όλα "ΝΑΙ". Επί 5 χρόνια ακούμε για την λίστα Λαγκάρντ και τις λοιπές λίστες φοροδιαφυγής, αλλά τώρα βρέθηκε ένας εισαγγελέας να εξετάσει τον Φαλτσιανί. Ο θεσμός της Δικαιοσύνης πρέπει να θωρακιστεί και οι εκλογές προϊσταμένων να γίνονται από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου και όχι από την πολιτική ηγεσία κατά το δοκούν.

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά πως ο Σύριζα ψήφισε Μνημόνιο και όχι "κάποια συμφωνία", γεγονός που συνεπάγεται εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Θα γίνει ακόμα μια φορά ανακεφαλοποίηση των τραπεζών με το κόστος να μετακυλίεται στον ελληνικό λαό. Πάλι θα παρθούν αιματηρά φορολογικά μέτρα με το πρόσχημα ότι θα αναζητηθούν ισοδύναμα μέτρα, άρα όπως και να έχει κάποιοι κοινωνικοί κλάδοι θα πληγούν. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδωσε απαντήσεις στις προγραμματικές του δηλώσεις για τα καρτέλ στα τρόφιμα, την ρημαγμένη υγεία και τον σκανδαλώδη "νόμο περί ευθύνης υπουργών".

Με το τρίτο αριστερό Μνημόνιο εξοντώνεται ο αγροτικός κόσμος της χώρας, ενώ με το νέο ΤΑΙΠΕΔ ύψους 50 δισ. ευρώ ξεπουλιούνται τα περιουσιακά στοιχεία της Πατρίδας μας. Το κύμα παράνομης μετανάστευσης κοντεύει να πνίξει την Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης 399 χιλιάδες άνθρωποι εισέβαλαν από την αρχή του χρόνου λαθραία στην χώρα μας. Η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ δολοφονεί την Πατρίδα! Κλείνοντας ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι το τρίτο Μνημόνιο θα αποτύχει, όπως έγινε και με τα προηγούμενα, καθώς ο ελληνικός λαός θα απαντήσει ένα μεγαλοπρεπές: "Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος"!

Aναρτήθηκε από By Sakis

Επικοινωνία