Μπίνος προς Χουρσόγλου: ''Είσαι κωλοτούμπας-Να πας... απέναντι''!

Aναυδοι και απορημένοι έμειναν χθες οι παριστάμενοι  Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης και δημότες, που ήταν παρόντες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, από όσα διεμήφθησαν  χθες (11/6), απογευματινές ώρες, εντός της παραπάνω αίθουσας. Πρωταγωνιστές του νέου αυτού αναμενόμενου από πολλούς επεισοδίου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης και ο Σύμβουλος της παράταξής του Χουρσόγλου Χρήστος. 

 Συμπεριφορές και εκφράσεις που ακούστηκαν, δεν συνάδουν με το αξίωμα του Δημάρχου, και δη εκπαιδευτικού, του οποίου τη συμπεριφορά-εκφράσεις καταδίκασαν  οι επικεφαλής των παρατάξεων και εμμέσως πλην σαφώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος διαβλέποντας ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο, αναγκάσθηκε να διακόψει τη συνεδρίαση και να σώσει κυριολεκτικά  τον Δήμαρχο από την δύσκολη θέση που έφερε  με κόσμιο τρόπο ο Σύμβουλός του  Χουρσόγλου Χρήστος.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, τον λόγο ζήτησε και έλαβε, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου, Χουρσόγλου Χρήστος, προκειμένου θέσει ως έχει δικαίωμα,  ορισμένα ερωτήματα προς το Προεδρείο. Συγκεκριμένα, αφού αναφέρθηκε στο θέμα του συμπύρηνου  ροδάκινου, ζήτησε να πληροφορηθεί για την μη λειτουργία ακόμη των συντριβανιών, τον ελλιπή  φωτισμό στο κέντρο σχεδόν της πόλης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στον κάμπο, από την μη λειτουργία των πομόνων, αλλά και την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται η αγροτική οδοποιία. 

Για τους δικούς του λόγους, μόλις τελείωσε ο Χουρσόγλου, και δόθηκαν κάποιες απαντήσεις από τους Αντιδημάρχους, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος,  φανερά εκνευρισμένος, λέγοντας  ''εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου και όποιος διαφωνεί να περάσει… απέναντι'' ενώ στην συνέχεια, χτυπώντας με τα χέρια του το γραφείο αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση, κλείνοντας με δύναμη την πόρτα της αίθουσας. Ύστερα από λίγο επανήλθε στην αίθουσα και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος, ο οποίος σε κάποια στιγμή ξέφυγε από τον έλεγχο, αναγκάζοντας τον Προεδρεύοντα να διακόψει τη συνεδρίαση. Μετά το πέρας της διακοπής, και ενώ ο Χουρσόγλου όπως υποσχέθηκε ήταν παρών στην αίθουσα, προκειμένου ζητήσει εξηγήσεις και διευκρινήσεις για τη συμπεριφορά του Δημάρχου, αυτός (Δήμαρχος) δεν εμφανίσθηκε στην αίθουσα, παρά μόνο όταν ενημερώθηκε ότι ο Χουρσόγλου αποχώρησε. Δείτε το σχετικό βίντεο. Τα συμπεράσματα δικά σας...

By Sakis

Πηγή: Karatzova.com

 

 

Επικοινωνία