Μητέρα τριών παιδιών κέρδισε 100.000€ σε λίγα δευτερόλεπτα!

Η πίεση για τις δόσεις του στεγαστικού δανείου, ανήκουν στο παρελθόν για τη μητέρα των τριών παιδιών – Θέμα συζήτησης η ιστορία της στο facebook και στο twitter. Τα «Μαγικά Κεράσια» έκαναν στην κυριολεξία τα μαγικά τους και έδωσαν στη στιγμή 100.000 ευρώ στην 35 χρονη μητέρα από την Πάτρα, η οποία αγόρασε το τυχερό ΣΚΡΑΤΣ από λαχειοπώλη στο δρόμο.

Βλέποντας να αποκαλύπτεται το νικητήριο ποσό, στην κυριολεξία δεν πίστευε στα μάτια της καθώς από το πρωί σκεφτόταν να αγοράσει ΣΚΡΑΤΣ ελπίζοντας να κερδίσει κάποιο ποσό ώστε να αποπληρώσει το στεγαστικό της δάνειο. «Λες να κερδίσω και εγώ όπως άλλοι και να μπορέσω να πληρώσω αυτά που χρωστάω;», είπε στον λαχειοπώλη από τον οποίο διάλεξε το τυχερό ΣΚΡΑΤΣ πληρώνοντας 3 ευρώ.

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και η ευχή της έγινε πραγματικότητα. Η τυχερή νικήτρια, μητέρα τριών παιδιών αμέσως ειδοποίησε δύο φίλες της και όλες μαζί ήρθαν κατευθείαν στην Αθήνα για να εισπράξουν τα 100.000 ευρώ. Όπως είπε, το ποσό αυτό είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονταν και πώς αυτή η εκδρομή ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα στη ζωή της!

Αναρτήθηκε από By Sakis

Επικοινωνία