Μίνι καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο-Πότε αλλάζει ο καιρός

Συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής η καλοκαιρία σε ολόκληρη την χώρα με το μελτέμι στα πελάγη να μην ξεπερνά τα 6 Beaufort και την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε καλοκαιρινά επίπεδα φτάνοντας στα ηπειρωτικά τους 35 ίσως και τους 36 βαθμούς Κελσίου. Από το μεσημέρι της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά ο καιρός αλλάζει με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο.

Οι άνεμοι θα στραφούν από νότιες διευθύνσεις ενώ η θερμοκρασία ,κυρίως , στα βόρεια θα σημειώσει πτώση. ην Δευτέρα αναμένουμε αρκετές βροχές σε πολλές περιοχές της Κεντρικής της Δυτικής και Βορειας Ελλάδας με τα φαινόμενα κατά περιόδους να έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν στα πελάγη και τα 6 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 5-6 βαθμών ως προς τις μέγιστες τιμές. Την Τρίτη ο φθινοπωρινός καιρός φαίνεται να διατηρείται με τα φαινόμενα να να επηρεάζουν και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας.

Επικοινωνία