Με χειροπέδες δύο ιδιοκτήτες σκύλων οι οποίοι τραυμάτισαν δύο ανθρώπους

Δύο ιδιοκτήτες σκύλων, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Τρικάλων. Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, οι δύο σκύλοι, κατά την απουσία των ιδιοκτητών τους, επιτέθηκαν σε δύο ανθρώπους, ηλικίας 80 και 47 ετών, προκαλώντας τους πολλαπλά δαγκώματα στα χέρια και τα πόδια, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σε βάρος των ιδιοκτητών των ζώων επιπλέον βεβαιώθηκαν, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση, διοικητικά πρόστιμα για παράβαση του νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων ενώ την προανάκριση κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς και ειδικότερα των σκύλων, να μεριμνούν ώστε ο περίπατός τους να γίνεται πάντα με συνοδό και να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην βγαίνουν ελεύθερα από τον χώρο της ιδιοκτησίας τους, αφού είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκαλέσουν αυτά, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία...

 


 


     

 

Επικοινωνία