ΣΟΚ: Ήταν ζωντανή όταν την έθαψαν!

Πόρισμα-σοκ των ιατροδικαστών για 49χρονη καρκινοπαθή που θάφτηκε ζωντανή πριν από ένα χρόνο στο νεκροταφείο της Άνω Περαίας και ότι πράγματι είχαν ακουστεί οι κραυγές αγωνίας της μέσα από τον τάφο! Στην αποκάλυψη καταλήγουν οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό της άτυχης μητέρας δύο παιδιών, η οποία φέρεται ότι υπέκυψε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2014.

Όμως ο καθηγητής ιατροδικαστής και τοξικολογίας του ΑΠΘ Σαμουήλ Ντούγκου Ντζάου αποδίδει τον θάνατο της 49χρονης σε καρδιακή ανακοπή που υπέστη όταν ήδη βρισκόταν μέσα στον τάφο! Στην αποκαλυπτική γνωμοδότησή του αναφέρεται χαρακτηριστικά: "O θάνατος της επήλθε κατά τον εν ζωή ενταφιασμό της περί τις 20.00, πιθανότατα συνεπεία καρδιακής ανακοπής".

Ο ιατροδικαστής εξηγεί ότι η 49χρονη θεωρήθηκε νεκρή εξαιτίας της επίδρασης της φαρμακευτικής αγωγής που της χορηγούνταν, με την οποία περιέπεσε σε οριακή κατάσταση ζωής και τονίζει: "Πρόκειται για περίπτωση νεκροφάνειας, μια σπάνια κατάσταση, που λόγω της επιπόλαιας αναζήτησης των πρώιμων σημείων και της πρόχειρης εργαστηριακής διαπίστωσης του θανάτου οδήγησε σε εσφαλμένη διάγνωσή του".

Επικοινωνία