ΕΔΕΣΣΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ''ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ'' ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Σε μία αξιόλογη και αξιέπαινη ενέργεια-πρωτοβουλία προέβησαν οι εκπρόσωποι των εταιριών Sani Resort & Ikos Resorts, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τουριστικό-ξενοδοχειακό τομέα στην Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, καθιέρωσαν την ημέρα καριέρας, σε πόλεις της Μακεδονίας, όπου δέχονται σε προσωπική συνέντευξη και με την προσκόμιση βιογραφικού φακέλου, νέους και νέες που επιθυμούν και έχουν τα προσόντα να εργαστούν στις ξενοδοχειακές μονάδες στην  Κασσάνδρα και Γερακινή-Χαλκιδικής.

Όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος του προγράμματος  Σωτήρης Λασκαρίδης, η εργασία είναι εποχική και ειδικότερα κατά τους μήνες Απρίλιο  έως  και Νοέμβριο εκάστου έτους, παρέχοντας μάλιστα δωρεάν διαμονή και διατροφή. Έτσι λοιπόν χθες (02/12) καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, και με τη συνδρομή του Δήμου Έδεσσας, ο οποίος παραχώρησε για το σκοπό αυτό την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, προκειμένου δεχθούν τους μελλοντικούς υποψηφίους εργαζόμενους, οι εκπρόσωποι της εταιρίας, δέχθηκαν περί τους 30 περίπου υποψήφιους που ενδιαφέρθηκαν και ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση-πρόσκληση για πρόσληψη στα παραπάνω ξενοδοχεία.

Επίσης έγινε γνωστό ότι όσοι επιθυμούν και ενδιαφέρονται να προσληφθούν, ύστερα από αξιολόγηση, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα 2373095177 και 2374099437 και 99441. Στην φώτο οι εκπρόσωποι και υποψήφιοι εργαζόμενοι, επί το έργον.

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία