Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Από την ΑΕΚ, τον Άρη, τον Λεβαδειακού, την Βέροιας και την Νοβάρα στον Ηρακλής Αγ.Λουκά. Ο Γιώργος Κατίδης ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε αναμέτρηση ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να επιτέθηκε και να κτύπησε αντιπάλους του.(ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιώργος Ταγκαλίδης στο φύλλο αγώνα έγραψε:

«Ο ποδοσφαιριστής με το Νο5 (σ.σ. ο Γιώργος Κατίδης) ήρθε με 10' καθυστέρηση και μέχρι τότε η γηπεδούχος ομάδα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Μου είπαν ότι επειδή είναι Σάββατο και τα μαγαζιά ήταν ακόμα ανοιχτά, ο σέντερ φορ είναι ακόμα στον δρόμο και θα καθυστερήσει λίγο. Έχει δηλωθεί κι έρχεται όπως κι έγινε. (σ.σ. είναι κάτι που έχει ξαναγίνει σε τέτοια παιχνίδια).

Οταν ήρθε με ρώτησε: “Να μπω;” Και τον άφησα να μπει στο παιχνίδι. Στο 58ο λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής με το Νο5 θεώρησε ένα μαρκάρισμα που του έγινε σκληρό (σ.σ. κοντά στο σημείο του κόρνερ) και υπήρξε εξύβριση με τον αντίπαλό του. Εγώ βρισκόμουν στα 15 μέτρα αλλά άκουσα όσα ειπώθηκαν. Στη συνέχεια ο ίδιος (το Νο5) πάτησε στο στομάχι τον αντίπαλό του 2-3 φορές, ενώ υπήρξε παρέμβαση παραγόντων κι άλλων ποδοσφαιριστών για να τους χωρίσουν.

Εγώ τραβήχτηκα από το σημείο. Τότε μπήκαν και φίλαθλοι, περίπου 20 άτομα, έβλεπα ποδοσφαιριστές να παίζουν ξύλο μεταξύ τους ενώ κλήθηκε και η αστυνομία, η οποία έφτασε σε περίπου πέντε λεπτά. Στη συνέχεια αποσυρθήκαμε στα αποδυτήρια. Εγώ έψαχνα να βρω το Νο5, αλλά δεν ήταν καν δηλωμένος. Στα αποδυτήρια ήρθαν οι άνθρωποι της Πετριάς και είπαν ότι τρεις ποδοσφαιριστές πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, ενώ δύο άλλοι πονούσαν σε σημεία που είχαν χτυπηθεί.

Η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει άλλη αλλαγή γιατί είχε ήδη προχωρήσει σε τρεις, ενώ είχε και μόνο 13 παίκτες στην αποστολή της. Ρώτησαν αν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα συμβεί άλλο επεισόδιο στη συνέχεια, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω κι έτσι υπήρξε οριστική διακοπή». Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι όπως παραδέχονται οι περισσότεροι, το ίδιο κι ο ρέφερι στις συζητήσεις που είχε με ανθρώπους των δύο ομάδων, ο Κατίδης δεν είχε προκαλέσει καθόλου μέχρι το σημείο της διακοπής, περνώντας ουσιαστικά απαρατήρητος, σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του.

Πηγή: filathlos.gr

Επικοινωνία