Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ!-ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ...

Οι αποκαλύψεις και η σύλληψη της δασκάλας, άφησαν με το στόμα ανοιχτό τόσο τους μαθητές όσο και τους συναδέλφους της. Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τη σύλληψη μιας 42χρονης δασκάλας, η οποία είχε ταράξει στο κλέψιμο τους συνάδελφους της και όχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη εκπαιδευτικός είχε την κακή συνήθεια να κλέβει συστηματικά μικροποσά (40-50€), από τις τσάντες και τα πορτοφόλια των συνάδελφων της. Από την κλεπτομανή δασκάλα δεν γλίτωσε ούτε η καθαρίστρια του σχολείου.

Τελικά κάποιοι αποφάσισαν να μιλήσουν και ενημέρωσαν το Α.Τ. Στυλίδας. Με απόλυτη μυστικότητα τοποθετήθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα στις τσάντες συναδέλφων της και της καθαρίστριας. Έτσι η "χρυσοχέρα" δασκάλα πιάστηκε στη φάκα και συνελήφθη στα πράσα χθες το μεσημέρι. Το τραγικό της υπόθεσης όμως δεν σταματάει εκεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 42χρονη έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα μέσα στην τάξη, αφού απειλούσε μαθητές και έβλεπε διάφορα οράματα. Μάλιστα για κάποιο διάστημα μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε στο Δρομοκαΐτειο. Κι όμως αυτή η γυναίκα επέστρεψε μετά από λίγες μέρες και δίδασκε κανονικά στο σχολείο της...

Πηγή: lamiareport.gr

Αναρτήθηκε από By Sakis

 

Επικοινωνία