Γιαννιτσά: Αναμένοντας το...Γρηγόρη, δημιουργούμε μικρές ... χωματερές! (βίντεο)

«Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» λέει ο λαός μας. Εμείς συμπληρώνουμε και λέμε ότι είναι  θέμα πολιτισμού, αλλά και θέμα νοοτροπίας και παιδείας. Γιατί! Διαβάστε και θα καταλάβετε! Συνεχίζεται δυστυχώς το απαράδεκτο φαινόμενο στην επαρχιακή οδό Σκύδρας-Γιαννιτσών,  και η εικόνα που αντικρίζουν οι οδηγοί που κινούνται σ΄αυτήν και ειδικότερα στο τέλος αυτής και στην διασταύρωση Μελισίου.

Εκτός της βλάστησης, η οποία έχει σχεδόν καλύψει στο σύνολο τις πληροφοριακές κλπ πινακίδες της τροχαίας και η ιστοσελίδα μας είχε αναφερθεί-αναδείξει πριν λίγες ημέρες (δες ΕΔΩ), η εικόνα που βλέπει κάποιος στους παραπάνω φωτεινούς σηματοδότες (κόμβο Μελισσίου), περιμένοντας να ανάψει πράσινο για να ξεκινήσει, πραγματικά μας κατατάσσει σε τριτοκοσμική χώρα.

Πλαστικά ποτήρια, πλαστικά μπουκαλάκια, πακέτα σιγαρέτων, αποτσίγαρα, χαρτιά, αφίσες και κάθε λογής απορρίμματα, που πετούν οι οδηγοί-συνοδηγοί κατά τη διάρκεια αναμονής του... Γρηγόρη, και που θυμίζουν κυριολεκτικά χωματερή, συνθέτουν την όλη εικόνα. Τουλάχιστον η περιοδική εκκαθάριση των σκουπιδιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ή έστω η τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων στα σημεία, ίσως να βοηθούσε την κατάσταση. Σίγουρα όμως η καλύτερη λύση είναι η αλλαγή νοοτροπίας, όλων μας… Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

By Sakis

Πηγή: karatzova.com

Επικοινωνία