ΦΡΙΚΗ: ΤΟ ISIS ΣΚΟΡΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΙΟ ''ΚΑΛΑΖΑΡ'' ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

Δεν έχουν τέλος οι βαρβαρότητες του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Σύμφωνα με την Κουρδική Ερυθρά Ημισέλινο, οι τζιχαντιστές είναι υπεύθυνοι για την εξάπλωση ενός ιού που τρώει την ανθρώπινη σάρκα. Είναι ο ιός της λεϊσμανίασης που τρώει την σάρκα των ασθενών και οδηγεί στον θάνατο, αν δεν χορηγηθεί θεραπεία στον ασθενή. Η λεϊσμανίαση είναι λοιμώδης ασθένεια που οφείλεται σε πρωτόζωα παράσιτα και μεταδίδεται από τις μύγες και τις σκνίπες.

Η Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνος, ανθρωπιστική μη κερδοφόρα οργάνωση, καταγγέλλει ότι το Ισλαμικό Κράτος ευθύνεται για την μεγάλη εξάπλωση της θανατηφόρας ασθένειας στην Συρία, αφού οι τζιχαντιστές εκτελούν αθώους ανθρώπους και μετά πετούν στους δρόμους τα πτώματά τους, τα οποία παραμένουν εγκαταλελειμμένα και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ακτιβιστές της οργάνωσης καταγγέλλουν, ότι μόνο τους τελευταίους δώδεκα μήνες στην Συρία έχουν αναφερθεί περισσότερα από 500 κρούσματα της νόσου, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καταγγέλλει ότι στην χώρα, λόγω του εμφυλίου πολέμου, το σύστημα υγείας υπολειτουργεί, αφού το 58% των δημόσιων νοσοκομείων έχει καταστραφεί, είτε εν μέρει, είτε ολοσχερώς.

Ο Dilqash Isa, ακτιβιστής και επικεφαλής στην Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνο, δηλώνει: «Ως αποτέλεσμα των αποτρόπαιων πράξεων του Ισλαμικού Κράτους, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι δολοφονίες αθώων ανθρώπων και το πέταμα των πτωμάτων τους στους δρόμους, είναι η ταχεία εξάπλωση της ασθένειας της λεϊσμανίασης».

Πηγή: Mekeleio.gr

Επικοινωνία