Έκανε έρωτα με κλειστά μάτια για δύο χρόνια και ανακάλυψε ότι ο σύντροφος της ήταν...γυναίκα (φωτο)

Ο έρωτας λένε ότι τυφλώνει. Όμως στην περίπτωση της αγγλίδας της ιστορίας μας, ο εκρηκτικός συνδυασμός έρωτα και ανοησίας, την οδήγησε σε ένα ερωτικό μπέρδεμα μυθιστορηματικής αξίας. Και την έκανε πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο τον δικτυωμένο κόσμο, που ψάχνει τον ήρωα του post της επόμενης ώρας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, η παθούσα μπλέχτηκε στα δίχτυα του έρωτα μέσω του Facebook. Διόλου πρωτότυπο θα πείτε.

 Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, αφού τελειώσαμε με τα προκαταρκτικά του inbox και τη ηλεκτρονικού ψηστηριού, ήρθε η ώρα να το ζευγάρι να μπει στο ψητό. Ο νέος σύντροφος της εν λόγω κυρίας, ονόματι Kye Fortune (όντως την έκανε την... τύχη της), δικαιολογήθηκε ότι είχε κάνει πρόσφατα μια εγχείριση στο κεφάλι, και δεν ήθελε η νεαρή κυρία να δει το πρόσωπό του και τις ουλές. Έτσι όταν συναντήθηκαν για τα περεταίρω, την υποχρέωσε να φορέσει μια κουκούλα για να μην τον βλέπει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μία συνήθεια που κράτησαν για δύο περίπου χρόνια, μέχρι η καταγγέλουσα να αποφασίσει να δει πίσω από την... κουρτίνα. Εκεί που μεγάλη της έκπληξη ανακάλυψε ότι ο άνδρας σύντροφός της δεν ήταν παρά μία... γυναίκα. Και μάλιστα μια παλιά φίλη της, η εικονιζόμενη και στην φωτογραφία Gayle Newland. Η 25χρονη Gayle καθ' όλη την διάρκεια της «σχέσης» τους ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης με την σύντροφό της, δηλώνοντας μάλιστα ότι ήθελε και να την παντρευτεί και να κάνουν και παιδιά.

Όσο για το επίμαχο της όλης υπόθεσης, η Gayle χρησιμοποιούσε όλο αυτό το διάστημα ένα ομοίωμα ανδρικού οργάνου για να ικανοποιήσει την σύντροφό της. Κάποια στιγμή, μετά από αρκετό καιρό σχέσης, η νεαρή αγγλίδα αποφάσισε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και σε μία έντονη ερωτική συνεύρεση κατάφερε να ξεφύγει από το ερωτικό πάθος της Gayle και να βγάλει την μάσκα που φορούσε όλο αυτό το διάστημα.

Μαζί με την αποκάλυψη της αλήθειας, ήρθε και η τυπική φράση σ' αυτές τις περιπτώσεις ότι «δεν είναι αυτό που νομίζεις» από το στόμα της Gayle. Ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων και του παγκόσμιου gossip. Καθημερινές δηλαδή υποθέσεις ερωτικής τρέλας. Kαι μερικές ακόμα αποχρώσεις ενός γκρι κόσμου που ψάχνει στα απόνερα της σύγχρονης εποχής την ελάχιστη δυνατή γαλήνη από την αγάπη που δικαιούται.

Επικοινωνία