ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΙας ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ: '' Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ'' (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Με μία λιτή, αλλά με τη λαμπρότητα και επισημότητα εκδήλωση, που αρμόζει στην ημέρα, εορτάσθηκε σήμερα (21/11) η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην έδρα της Π.Ε Πέλλας. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη Δοξολογία στον Ι.Μ.Ν της Έδεσσας, με την χοροστασία του Μητροπολίτη Έδεσσας, Πέλλας και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, και την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον  Περιφερειακό Σύμβουλο Βασιλειάδη Βασίλη.

Στην συνέχεια, τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας και κατάθεση στεφάνων από τους επίσημους. Μετά τη σιγή ενός λεπτού, ρίγη συγκίνησης, ενθουσιασμού και περηφάνιας, σκόρπισε στους παριστάμενους, η ανάκρουση και εκφώνηση του Εθνικού μας ύμνου από το Τιμητικό Άγημα της Μεραρχίας.  (Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ.) 

Μετά το πέρας του τελετουργικού, ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα της Λέσχης, όπου ο… οικοδεσπότης Στρατηγός της Μεραρχίας,  χαιρέτησε και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους επίσημους, καθώς και τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά  και τους απλούς πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. (Δείτε το σχετικό βίντεο, ΕΔΩ) και παρακάτω σχετικές φώτο από την εκδήλωση.

Ρεπορτάζ By Sakis

 

Επικοινωνία