ΕΔΕΣΣΑ: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

''Πλούσιο'' για μία ακόμη φορά το δελτίο συλλήψεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, γεγονός που σημαίνει ότι μάλλον κάποιοι κάνουν καλά τη δουλειά τους. Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη προχθές (09-12-2015) σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 34χρονος ημεδαπός, διότι σε στοχευόμενο έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον σακούλα που περιείχε συνολικά 250 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Τα αδασμολόγητα πακέτα θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Επίσης, συνελήφθη χθες (10-12-2015) το απόγευμα στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών για πλαστογραφία.

Ομόως, συνελήφθη προχθές (09-12-2015) σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 41χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο και συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 8,7 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επιπλέον βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε καπνό αναμεμειγμένο με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 9 γραμμαρίων.

Τέλος, συνελήφθησαν χθες (10-12-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας ,2 υπήκοοι π.Γ.Δ.Μ., διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο, τα οποία και κατασχέθηκαν.
 

Επικοινωνία