ΕΔΕΣΣΑ: ''ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ'' ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Συνεχίζουν το… καλλιτεχνικό τους έργο οι δύο αυτοδίδακτοι ζωγράφοι-καλλιτέχνες, Λαζαρίδης Γιώργος και Ταφραλίδης Αργύρης  που απασχολούνται στο Δήμο Έδεσσας στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, ομορφαίνοντας με την εργασία τους, τους τοίχους των Δημοσίων και Δημοτικών κτηρίων της Έδεσσας.

Έτσι λοιπόν, μετά τον καλλωπισμό  που πρόσφεραν στον εξωτερικό τοίχο του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης (ΔΕΣ ΕΔΩ) και στο εσωτερικό του Ειδικού Σχολείου, αυτές τις ημέρες εργάζονται, ομορφαίνοντας με την βοήθεια εθελοντών μαθητών και μαθητριών, τον εσωτερικό τοίχο στο 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας, απεικονίζοντας σ΄αυτόν εικόνες από τα αντικείμενα διδασκαλίας των μαθητών. Επισκεφθήκαμε χθες (9/12) πρωινές ώρες τον παραπάνω  χώρο του Σχολείου, όπου μας υποδέχθηκαν οι καθηγητές, οι παραπάνω ζωγράφοι και εθελοντές μαθητές, που τους συναντήσαμε επί το έργον.

Δείτε το βίντεο από την εργασία των… ζωγράφων- καλλιτεχνών ΕΔΩ και παρακάτω σχετικές φώτο, από τα εκθέματα και κατασκευές που προετοιμάζουν οι καθηγητές και μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας, για το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που σκοπεύουν να διοργανώσουν την 16, 17 και 18/12 στο Σχολείο τους, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Από εμάς ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους, ενώ αξίζει τον κόπο μία επίσκεψη στον χώρο της εκδήλωσης τις παραπάνω ημέρες.

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία