ΕΔΕΣΣΑ: ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Με την επισημότητα που αρμόζει στην ημέρα, και με τη συμμετοχή της τοπικής Πολιτικής ηγεσίας, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιπροσωπειών των Σχολικών συγκροτημάτων της Έδεσσας και κατοίκων της πόλης, εορτάσθηκε σήμερα (17/11) μεσημβρινές ώρες στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Έδεσσας η επέτειος του Πολυτεχνείου. (Δες το σχετικό βίντεο ΕΔΩ).

Η εκδήλωση, περιελάμβανε επιμνημόσυνη δέηση, ομιλία από τον εκπαιδευτικό Νικολαϊδη Γιάννη σχετικά με το χρονικό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου,  κατάθεση στεφανιών από την πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία, καθώς και από φορείς της πόλης, με αξαίρεση κάποιους φορείς, που αντί στεφάνων, κατέθεσαν το αντίστοιχο ποσό, υπέρ του συλλόγου καρκινοπαθών Έδεσσας, και της δομής ''ΕΥ ΖΗΝ'' του οικείου Δήμου.

Η εκδήλωσε περατώθηκε με τον Εθνικό μας ύμνο. (Δες το βίντεο ΕΔΩ), και με την κατάθεση λουλουδιών στο σημείο από τους μικρούς μαθητές των Σχολείων.  Μελανό σημείο στην όλη εκδήλωση, η απουσία του Συμβούλου της χώρας μας  από τον ιστό που βρίσκεται ακριβώς στο σημείο όπου τελέσθηκε η εκδήλωση. Δείτε παρακάτω σχετικές από την εκδήλωση φώτο).

Ρεπορτάζ By Sakis

 

Επικοινωνία