ΕΔΕΣΣΑ: ΔΥΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΔΟ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΩΡΑ! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο και όμως πραγματικό! ''Άγιο'' θα πρέπει να είχαν οι δύο οδηγοί και η συνεπιβάτης του ενός οχήματος, που ενεπλάκησαν σήμερα (09/12) πρωινές ώρες, σε δύο διαφορετικά τροχαία ατυχήματα, στον ίδιο δρόμο!! σε διάστημα δύο ωρών!! ευτυχώς και τα δύο χωρίς τραυματισμό ατόμων, αλλά με υλικές ζημιές.

Ειδικότερα,  σήμερα, 09/12, πρωινές ώρες, στην πρώτη περίπτωση, περί ώρα 09. 50, στην επαρχιακή οδό Έδεσσας-Αριδαίας, λίγο μετά την τ.κ  Κλεισοχωρίου-Πέλλας,  ΙΧΦ αυτοκίνητο, συγκρούσθηκε με ΙΧΕ αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με προορισμό την Αριδαία, ευτυχώς χωρίς να τραυματισθούν οι οδηγοί και ο συνεπιβάτης του ΙΧΦ, παρά μόνο να υποστούν υλικές ζημίες και τα δύο οχήματα.

Στην άλλη περίπτωση, και πάλι λίγο μετά την παραπάνω τ.κ προς Έδεσσα όμως αυτή τη φορά,  περί ώρα 12.30, οδηγός ΙΧΕ αυτοκίνητου που κινείτο με κατεύθυνση προς Έδεσσα, λόγω... κλειδώματος  των οπίσθιων ταμπουρών, των τροχών, όπως μας ανέφερε ο ίδιος, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο... άλλαξε κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε παρακείμενο εκκλησάκι και στο ανάχωμα του, χωρίς ευτυχώς και εδώ να τραυματισθεί ο νεαρός οδηγός, παρά μόνο το όχημά του να υποστεί σοβαρή ζημία.

Ρεπορτάζ By Sakis

 

Επικοινωνία