ΕΔΕΣΣΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 32 ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ...

Και ξαφνικά οι γυναίκες συνειδητοποιούσαν ότι γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες τους βρίσκοντας στα χέρια ενός αγνώστου! Ο δράστης διάλεγε τα θύματα στο facebook φτιάχνοντας ψεύτικο προφίλ στο οποίο εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος πασίγνωστης εταιρείας εσωρούχων. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση. Πίσω από την απάτη βρίσκεται ένας 27χρονος ο οποίος ωστόσο αναζητείται, δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Επί τουλάχιστον δύο χρόνια ο 27χρονος από την Έδεσσα έχει καταφέρει να παγιδεύσει τουλάχιστον 32 γυναίκες και να πάρει στα χέρια του δεκάδες φωτογραφίες τους. Η δράση του ξεκινάει από το 2014, για να μην εντοπιστεί ο δράστης χρησιμοποιούσε μάλιστα σημεία με ελεύθερη πρόσβαση στο internet. Σημειώνεται μάλιστα ότι προκειμένου ο δράστης να διαφύγει τον εντοπισμό του, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράνομης δραστηριότητας του, απέκρυπτε τα ηλεκτρονικά του ίχνη κάνοντας χρήση ελεύθερων σημείων πρόσβασης διαδικτύου.

Ο 27χρονος δεν εντοπίστηκε στο σπίτι του όταν έγινε η έρευνα των αστυνομικών, όπως κατήγγειλαν οι γυναίκες τους πρότεινε συνεργασία με αμοιβές που έφταναν ως και τα 1.000 ευρώ για συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία εσωρούχων. Για να μην τον υποπτευθούν ζητούσε βιογραφικά στοιχεία, ακόμη και σωματικές διαστάσεις, αλλά κυρίως ζητούσε φωτογραφίες των νεαρών γυναικών ως... δείγμα για το απαραίτητο “κάστινγκ”...

 

Επικοινωνία