ΕΔΕΣΣΑ: ΠΑΡ΄ΟΛΙΓΟΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ... ΑΡΙΘΜΟ!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας Έδεσσας, σήμερα (09/12) μεσημβρινές ώρες. Συγκεκριμένα, κυρία ηλικιωμένη, αφού έλαβε από το μηχάνημα τον αριθμό προτεραιότητας προκειμένου προβεί στην συναλλαγή της, για άγνωστο λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει από την τράπεζα. Φεύγοντας, έδωσε τον αριθμό που κατείχε σε μεσήλικη γνωστή της, μάλλον, γυναίκα που ανέμενε και αυτή στην σειρά, ο οποίος (αριθμός) ήταν μικρότερος από αυτόν που προφανώς είχε.

Βλέποντας τη σκηνή αυτή  παριστάμενος πελάτης που ανέμενε στην σειρά, παρατήρησε την κυρία με έντονο ύφος  που δέχθηκε και έλαβε τον αριθμό, και κουβέντα στην κουβέντα, παρ΄ολίγον να δημιουργηθεί σοβαρό επεισόδιο, καθ΄όσον όπως ανέφερε, είναι πολλοί και πολλές που κάνουν αυτή τη δουλειά, και μάλιστα με το αζημίωτο, εξηγώντας ότι  πράττουν αυτό κατά σύστημα και στην συνέχεια… πωλούν τον αριθμό προτεραιότητας σε άλλους πελάτες, έναντι μισού ή ενός ευρώ!!

Τελικά το θέμα έληξε με την παρέμβαση των υπολοίπων πελατών, η κυρία όμως που πήρε το νούμερο, πήρε και τη σειρά των υπολοίπων…

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία