ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ενημέρωση του Δημάρχου Αλμωπίας προς το Δημοτικό Συμβούλιο, πριν την έναρξη της τακτικής προγραμματισμένης συνεδρίασης της 18/11, και αφού είχε προηγηθεί η ψήφιση του προϋπολογισμού (ΔΕΣ ΕΔΩ ) περιελάμβανε τα παρακάτω σημεία:

-Για την λευκή ψήφο της Αντιπολίτευσης σχετικά με τον προϋπολογισμό, κατηγόρησε αυτήν ότι κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση! Προκάλεσε τον Πασόη Δημήτρη,  να αναζητήσουν από κοινού στα Αρχεία του Δήμου, και εάν υπάρχει έστω και μία μελέτη έργου που συνέταξε κατά την περίοδο που διοικούσε τον Δήμο, θα του ζητήσει δημόσια συγγνώμη και θα του δώσει συγχαρητήρια!!!

-''Μοίρασε'' συγχαρητήρια στον Δημοτικό Σύμβουλο Κόγιο Ανδρέα για την θετική ψήφο που έδωσε κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού, και σε όλους σχεδόν τους συνεργάτες του για την προσφορά τους στον Δήμο. Δήλωσε για μία ακόμη φορά τη στήριξη του Δήμου στον αγώνα των αγροτών, ενώ αναφέρθηκε και έδωσε συγχαρητήρια και στις εκδηλώσεις των ποντιακών και προσφυγικών συλλόγων που έγιναν τελευταία στην πόλη της Αριδαίας.

-Έκανε γνωστή τη συμμετοχή του Δήμου στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, την επικείμενη επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, τη συμμετοχή του στην έκτακτη σύσκεψη της Κ.Ε.Δ.Ε για τα οικονομικά των Δήμων, τη συμμετοχή εκθετών από τη Λουτρόπολη στην έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη, για την οποία παράπονα εξέφρασε όμως ο Ιωαννίδης Γιάννης για την απουσία ενημερωτικών κλπ πινακίδων σχετικά με την προβολή των Λουτρών- Αλμωπίας,  για τα έργα της αγροτικής οδοποιίας που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και τα έργα ανάπλασης στην Αριδαία, που προχωρούν κανονικά, όπως ανέφερε.

-Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν κατά σειρά οι Πασόης Δημήτρης  και  Ασβεστόπουλος Δημήτρης.  Δείτε στο βίντεο τις τοποθετήσεις-ερωτήματα τους προς τον Δήμαρχο, ΕΔΩ:

-Αμέσως μετά, τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης Χουρσόγλου Χρήστος. Δείτε την τοποθέτηση-ερωτήματά του, ΕΔΩ:

-Τοποθέτηση-ερωτήματα εν είδη παραπόνων εξέφρασε και ο Πρόεδρος της τ.κ Σωσάνδρας-Πέλλας, για τις λακκούβες που υπάρχουν στο εσωτερικό οδικό δίκτυο του χωριού, αλλά και για τις φθορές που προκλήθηκαν από τον εργολάβο στην αγροτική οδοποιία, για έργο που εκτελεί στην περιοχή.

-Για τα έργα ανάπλασης στην πλατεία Αγ. Γάτσου, ζήτησε πληροφόρηση η Δημοτική Σύμβουλος Αμπάρη Γεωργία, εκφράζοντας την εύλογη απορία της, αν τα δένδρα που κόπηκαν από την πλατεία, έγιναν με Νόμιμο τρόπο και αν μεταφυτευτούν αλλού.

Ρεπορτάζ By Sakis

 

 

 

Επικοινωνία