ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε ΠΕΛΛΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ...

Στους Δήμους Αλμωπίας και Σκύδρας, την Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου

Από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή φρούτων και, συγκεκριμένα, μανταρινιών στους Δήμους Αλμωπίας και Σκύδρας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους. Δικαιούχοι της διανομής είναι οι ωφελούμενοι που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΤΕΒΑ καθώς και οι κάτοχοι κάρτας σίτισης.

Οι μεν ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ τους ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοπροσωπίας. Από την άλλη οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα σίτισης, την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοπροσωπίας.

Η διανομή θα γίνει για το Δήμο Αλμωπίας, στις εγκαταστάσεις της  ΑΦΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ "Η ΕΝΩΣΗ", (1ο χλμ Αριδαίας – Τσακώνων), ενώ για το Δήμο Σκύδρας, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Π. Παυλίδης «ΝΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑ» (2ο χλμ Γιαννιτσών – Έδεσσας). Την επόμενη εβδομάδα, την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου θα γίνει αντίστοιχη διανομή στους Δήμους Έδεσσας και Γιαννιτσών.

Η διανομή θα γίνει για το Δήμο Έδεσσας, στις δημοτικές αποθήκες (περιοχή σφαγείων), ενώ για το Δήμο Πέλλας, στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου 501 (στο δρόμο προς Πενταπλάτανο). Η διανομή θα πραγματοποιηθεί  09:00 – 15:00.

Επικοινωνία