ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΛΛΟΙ''!

O Θυμόσοφος λαός μας λέει ότι: ''Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει''. Μάλλον  έτσι την... έπαθε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας  την 15/10 ο Δήμαρχος Μπίνος Δημήτρης, ο οποίος σε μία αποστροφή του λόγου του, είπε φωναχτά στην αίθουσα αυτά που ενδόμυχα πιστεύει και δυστυχώς πράτει: Συγκεκριμένα ομολόγησε ότι '' Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων μας''.

Χρειάστηκε να παρέμβει τρεις φορές για να τον... διορθώσει ο δημοτικός σύμβουλος Κόγιος Ανδρέας, για να καταλάβει ο Δήμαρχος το λεκτικό αλλά πέρα για πέρα αληθινό  ατόπημα που υπέπεσε, και να αναγκασθεί να ανασκευάσει αυτό, που  όμως είχε ήδη γίνει αντιληπτό από τους παριστάμενους στην αίθουσα, που σχολίασαν ανάλογα τη θέση και τα πιστεύω του Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη.

Άλλωστε δε θέλει και πολύ κόπο για να καταλάβει κανείς ότι αυτό είναι το πιστεύω του, αφού με βάση αυτό το θεώρημα κινείται και λειτουργεί στον Δήμο, και μάλιστα και στον ευαίσθητο τομέα της ενημέρωσης, αφού όσα μέσα ενημέρωσης  του ασκούν κριτική, τα αποκλείει ακόμη και από την αποστολή των Δελτίων τύπου του Δήμου!! λες και ο Δήμος είναι... τσιφλίκι του, θεωρώντας ότι αυτά (Μέσα ενημέρωσης) ανήκουν στους άλλους! και όχι στους δικούς του.

Και όμως προεκλογικά, ένα από τα συνθήματα που είχε σαν... σημαία ήταν ότι θα είναι Δήμαρχος όλων των κατοίκων του Δήμου Αλμωπίας, προφανώς εννοώντας στα λόγια και όχι στην πράξη. Ξεχνά όμως ότι ο λαός και μνήμη και κρίση έχει και όταν θα έρθει η ώρα θα ανταποδώσει ανάλογα...

Αναρτήθηκε από By Sakis

Επικοινωνία