ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ! (ΦΩΤΟ)

Το αδιαχώρητο και σήμερα Σάββατο (03/10) στην Λουτρόπολη της Αλμωπίας. Από τις πρώτες πρωινές ώρες, και με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, μεγάλος αριθμός λεωφορείων αλλά και ΙΧ αυτοκινήτων, ανηφόριζαν προς τη Λουτρόπολη, προκειμένου οι επισκέπτες απολαύσουν το τοπίο και γενικότερα την περιοχή. Τα λεωφορεία στάθμευαν μάλιστα στον ειδικό χώρο με σειρά, ανάλογα με την ώρα αναχώρησής τους προκειμένου  μη δημιουργηθεί πρόβλημα. Τόσο η μεγάλη πισίνα στο αναψυκτήριο, όσο και οι εξωτερικές μικρές πισίνες ήταν γεμάτες από λουόμενους.

Μουσική πινελιά ομορφιάς έδινε με την τρομπέτα του ο γνωστός πλέον συμπαθής μουσικός της Λουτρόπολης. Μελανά σημεία στην όλη υπόθεση, και μάλλον παγκόσμια πρωτοτυπία, το κλειστό γραφείο που βρίσκεται στην διασταύρωση Όρμας, που υποτίθεται ότι παρέχει πληροφορίες στους επισκέπτες, με το κακόγουστο και κακογραμμένο σημείωμα στην πόρτα του γραφείου που πληροφορεί  ότι λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή! από ώρες 07.00-15.00! (ποιος ξέρει άραγε ποιους πληροφορεί αυτές τις ημέρες), αλλά και το κλειστό μουσείο! στα Λουτρά, που το μόνο αξιοθέατο που βλέπει ο επισκέπτης, είναι τα κάγκελα στις πόρτες και οι καινούργιες κλειδαριές σ΄αυτές.

Σάββατο και Κυριακή που η περιοχή δέχεται τον μεγαλύτερο όγκο επισκεπτών, δυστυχώς παραμένουν κλειστά και τα δύο, παρά  τις μεγαλοστομίες και υποσχέσεις για έργα και αναβάθμιση της περιοχής  που δίνει για την Λουτρόπολη η Δημοτική Αρχή σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο. Μάλιστα το παραπάνω ρεπορτάζ, έγινε με τη...  συνοδεία στελέχους της επιχείρησης, ο οποίος προφανώς εκτελεί μάλλον και καθήκοντα… κατασκόπου, αφού μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της ιστοσελίδα μας, προσπάθησε να μας ακολουθήσει για να διαπιστώσει τι ακριβώς θα πράτταμε! Δείτε παρακάτω σχετικές φώτο:

Αναρτήθηκε από By Sakis

Επικοινωνία