ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΤΟ... ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ...(ΒΙΝΤΕΟ)

’Σάρκα και οστά’’ αρχίζει να παίρνει το έργο ‘’Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων’’, η σύμβαση υπογραφής του οποίου, μεταξύ Δήμου Αλμωπίας και της αναδόχου εταιρείας ΤΕΔΡΑ,  πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχεία της πόλης την 24/11/2015 (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Ήδη μετά την εξεύρεση και παραχώρηση δημοτικής έκτασης για την ανάπτυξη εργοταξίου, που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 16/12/2015  σε χώρο της παραποτάμιας περιοχής, πίσω από το Δημοτικό Στάδιο ‘’ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΓΟΥΔΗΣ’’ η ανάδοχος εταιρεία, εγκαταστάθηκε, φέρνοντας μάλιστα και τα πρώτα υλικά, (τσιμεντένιες -πλαστικές σωληνώσεις κλπ υλικά). 

Εύλογο μάλλον το παράπονο του τέως Δημάρχου Αλμωπίας Πασόη Δημήτρη, κατά την ως άνω συνεδρίαση του Δ.Σ, ο οποίος παρατήρησε στον νυν Δήμαρχο, ότι κατά την υπογραφή της σύμβασης, δεν έγινε ουδεμία αναφορά για τις προσπάθειες και ενέργειες της πρώην Δημοτικής Αρχής για την πραγματοποίηση του έργου και ούτε κλήθηκε κάποιος από την παράταξή του να παρευρίσκεται κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Επισκεφθήκαμε τον παραπάνω χώρο στον οποίο συναντήσαμε τον υπεύθυνο τοπογράφο, ο οποίος σε ερώτησή μας για τον χρόνο έναρξης των εργασιών του έργου, μας ενημέρωσε ότι υπολογίζεται στο τέλος του Ιανουαρίου 2016. Δείτε στο βίντεο ΕΔΩ,τον χώρο του εργοταξίου, τα υλικά καθώς και τους υπαλλήλους της εταιρείας επί το έργον.

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία