ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΕΣ!

Την απρόσκλητη έως και ενοχλητική επίσκεψη διαφόρων γυναικών συνήθως, δέχθηκαν χθες (01/10) πρωινές ώρες οι κάτοικοι της Αριδαίας, και πιθανώς και άλλες περιοχές της Αλμωπίας ή γενικότερα της Πέλλας. Συγκεκριμένα, ομάδες νεαρών ή μεσήλικων γυναικών κατά δυάδες, χτυπούσαν τα κουδούνια των οικοδομών και στην συνέχεια των διαμερισμάτων, επισκεπτόμενοι τους ενοίκους με σκοπό να τους... ενημερώσουν και  διανείμουν ενημερωτικό έντυπο υλικό (φώτο).

Όπως καταλάβατε επρόκειτο για ‘’Χριστιανούς Μάρτυρες του Ιεχωβά  Ελλάδας’’ όπως αυτοαποκαλούνται, οι οποίοι από την ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαμε μαζί τους, φάνηκε ότι έχουν πειστικές απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, ενώ υποστηρίζουν ότι αυτό που κάνουν το κάνουν για να διδάξουν τον Χριστιανισμό και όχι για οικονομικούς λόγους ή άλλη αμοιβή!

Όπως πληροφορηθήκαμε οι επισκέψεις αυτές έγιναν σε όλη την πόλη της Αριδαίας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν έλειψαν και οι κακήν κακώς εκδιώξεις των παραπάνω γυναικών από ενοίκους , κυρίως από ηλικιωμένες γυναίκες που ενοχλήθηκαν από την παρουσία και τα... κηρύγματά τους. Τις γνωρίζει άραγε  αυτές τις ενέργειες η επίσημη εκκλησία και τι λέει για όλα αυτά!

Αναρτήθηκε από By Sakis

 

Επικοινωνία