ΑΡΙΔΑΙΑ: ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ-''ΒΟΥΛΙΑΞΕ'' Η τ.κ ΠΙΠΕΡΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)

‘’Βούλιαξε’’ κυριολεκτικά σήμερα η τοπική κοινότητα Πιπεριάς-Πέλλας. Ο  λόγος; H γιορτή τσίπουρου που διοργανώνεται κάθε χρόνο. Έτσι και φέτος λοιπόν, σήμερα (08/11) από νωρίς το πρωί, με τη... βοήθεια και του καλού καιρού, άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος, προκειμένου γευτεί τα πλούσια εδέσματα και το άφθονο τσίπουρο, αλλά και να διασκεδάσει με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια (ΔΕΣ TO ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ). 

Το αδιαχώρητο και από τα διερχόμενα Λεωφορεία, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας ήταν περίπου πενήντα (50) και ΙΧ αυτοκίνητα που είχαν προορισμό τη Λουτρόπολη της Αλμωπίας,  σταματούσαν υποχρεωτικά και στην Πιπεριά, αφού η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν αργά και με μεγάλη δυσκολία, λόγω του κόσμου (ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ) και των πάγκων των μικροπωλητών.

 Η… ουρά των οχημάτων (Λεωφορεία και ΙΧ) ξεκινούσε από το γήπεδο  και κατέληγε στην έξοδο του χωριού  προς την Λουτρόπολη. Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης ήταν… ετοιμοπόλεμοι προκειμένου εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες (ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ), και τις σχετικές φωτογραφίες παρακάτω:

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία