ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ-ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονα παράπονα εκφράζουν οι αγρότες, κτηνοτρόφοι αλλά και όσοι χρησιμοποιούν την αγροτική οδό που βρίσκεται αμέσως μετά τη γέφυρα, στην αριστερή πλευρά της ε.ο οδού Αριδαίας-Τσάκων (ανάχωμα), από την αδιαφορία των αρμοδίων. Ο λόγος; Η πτώση τμήματος της οδού, εδώ και έναν μήνα περίπου (ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ) κατά την περίοδο των βροχοπτώσεων, η οποία… αχρήστευσε την οδό και εγκυμονεί κινδύνους, ειδικότερα  για όσους δε γνωρίζουν την περιοχή.

Αν και έχουν ενημερωθεί πολλάκις  οι αρμόδιοι από τους κατοίκους, αλλά και από τους αγρότες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, το μόνο που έπραξαν ήταν η υποτυπώδη τοποθέτηση μίας κορδέλας, και την ταλαιπωρία των κατοίκων, αφού με διάφορες προφάσεις τους στέλνουν από τον... Άννα στον Καϊάφα, λέγοντάς τους ότι είναι αναρμόδιοι ή ότι δεν υπάρχουν τα ανάλογα κονδύλια, αλλά και από το γεγονός ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την οδό για να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους που βρίσκονται στο σημείο.

Λησμονούν μάλλον τις ευθύνες που έχουν σε περίπτωση ατυχήματος (ο μη γένοιτω) από την αδιαφορία τους. Αίτημα τους, η γρήγορη αποκατάσταση του δρόμου, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν γρήγορα και ασφαλής στα χωράφια τους. Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ:

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία