ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ... ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Αλμωπίας, πραγματοποιήθηκε χθες (29/10) βραδινές ώρες στην Αριδαία-Πέλλας και στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, ενημέρωση των αγροτών για θέματα που αφορούν αιτήματα τους, εν όψει ψήφισης του Νομοσχεδίου για το αγροτικό. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά, η προσέλευση των αγροτών της Αλμωπίας ήταν πολύ μικρή (περί τους 40-50 περίπου αγρότες), γεγονός που επισημάνθηκε τόσο από τους διοργανωτές, όσο και από τους παριστάμενους αγρότες.

Τον λόγο αρχικά έλαβε ο Πρόεδρος του Α.Σ Αλμωπίας Τσέμπης Φώντας, ο οποίος μεταξύ άλλων ενημέρωσε τους αγρότες για τα αιτήματά τους, για τα αποτελέσματα που είχαν στην τελευταία συνάντησή τους με τον Υπουργό Γεωργίας, καθώς και τους τρόπους αντίδρασης. Μεταξύ άλλων προτάθηκε, εκτός από το κλείσιμο των δρόμων, να αποκλείσουν πιστωτικά ιδρύματα, εφορίες ή ακόμη και ένα μεγάλο ιδιωτικό πολυκατάστημα.

Παριστάμενοι αγρότες, ζήτησαν τη συμπαράσταση του Δήμου στον αγώνα τους, γεγονός που επιβεβαίωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου, Αβραμίκας Στέφανος, ενώ ο Πρόεδρος έκανε γνωστό ότι κοινή γραμμή, της Π.Ε, των Δήμων, αλλά και των συλλόγων και φορέων της Πέλλας, είναι να βγουν τα αγροτικά μηχανήματα στους δρόμους.

Επίσης ότι μέχρι την ψήφιση του Νομοσχεδίου, που εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί περί της 20 Νοεμβρίου, θα επισκεφθούν όλα τα χωριά της Αλμωπίας, προκειμένου ενημερώσουν εκτενέστερα τους αγρότες. Τέλος ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου λάβουν αποφάσεις. Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ:

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία