ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες (25/10) οι αγώνες Κυπέλλου Βόρειας Ελλάδας Καράτε, που έλαβαν χώρα στην Αριδαία-Πέλλας και στο γεμάτο από γονείς που πήγαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους, αλλά  και θεατές, κλειστό γυμναστήριο της πόλης (Δείτε το βίντεο ΕΔΩ).

Από νωρίς το πρωί άρχισαν οι αγώνες, την αυλαία των οποίων άνοιξαν οι λιλιπούτειοι και επίδοξοι αυριανοί… μπρουσλίδες! Παρών σ΄αυτήν και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε Μπουλούμπασης  Χρήστος, ο οποίος απηύθυνε και σχετικό χαιρετισμό, καθώς και ο Αρχηγός Godju Rum  Πάσσης Πέτρος. Περί ώρα 12.00 πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης με την έπαρση της σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου, ενώ ακολούθησαν χορευτικά συγκροτήματα με τοπικούς παραδοσιακούς χορούς. (Δες το βίντεο ΕΔΩ).

Κατά διαστήματα και μετά το πέρας κάθε αγώνα, γινόταν η απονομή των μεταλλείων  και τιμητικών διπλωμάτων στους νικητές-συμμετέχοντες (Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ και ΕΔΩ). Η οργάνωση ήταν τέλεια και σ΄αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην επιτροπή και στον δάσκαλο του καράτε Κεβίδη Γιώργιο στον Αλατζά Δημήτρη αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε και την συμβολή του γνωστού Παντελή, ο οποίος με το χαμόγελο φρόντιζε να ικανοποιεί και να εξυπηρετεί τους θεατές με σάντουιτς και καφέδες. Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες.

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία