ΑΡΙΔΑΙΑ: ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ... ΠΑΝΟ!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε σύμφωνα με πληροφορίες μας το κέντρο της πόλης της Αριδαίας, χθες (31/10) λίγο πριν τα μεσάνυκτα. Αιτία! Ένα πανό της ομάδας του Ολυμπιακού, που… ταξίδεψε από την Βέροια έως την Αριδαία. Συγκεκριμένα, 40χρονος περίπου κάτοικος της Αριδαίας, πήγε με  τους φίλους του και τον πιτσιρικά γιο του, αλλά  και με το πανό της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας προκειμένου παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ Βέροιας-Ολυμπιακού.

Μετά το πέρας του αγώνα, και πάντα σύμφωνα με τις  ίδιες πληροφορίες μας, ξεκίνησαν με τα οχήματά τους για την Αριδαία. Μόλις έφθασαν στον προορισμό τους και ο καθ΄ένας πήγε στο σπίτι του, τον παραπάνω 40χρονο που είχε μαζί του το πανό του Ολυμπιακού, πλησίασαν τρία έως τέσσερα άτομα, τον οποίο ακολούθησαν από την πόλη της Βέροιας! ζητώντας από αυτόν να τους παραδώσει το πανό του Ολυμπιακού.

Εκείνος αρνήθηκε και τότε του επιτέθηκαν, πέφτοντας μάλιστα και αρκετές… ψιλές, αναστατώνοντας την περιοχή με τις φωνές τους. Αποτέλεσμα, να προστρέξουν από παρακείμενο καφέ οι θαμώνες του για να βοηθήσουν τον 40χρονο κάτοικο Αριδαίας, που σημειωτέον είχε μαζί του καθ΄όλη τη διάρκεια του επεισοδίου και τον πιτσιρικά γιο του. Τελικά ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία επενέβη και οδήγησε τους εμπλεκόμενους… φιλάθλους στο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω. 

Αναρτήθηκε από By Sakis

Επικοινωνία