ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΩΡΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΗ (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα,  επιχείρηση απεγκλωβισμού και διάσωσης τραυματία ορειβάτη-περιπατητή  από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας, την τοπική Ελληνική Αστυνομία και το ΕΚΑΒ Έδεσσας, στην ορεινή περιοχή της τ.κ Λουτρακίου-Πέλλας.

Συγκεκριμένα, δύο ορειβάτες-περιπατητές, κάνοντας τον περίπατό τους στην περιοχή των Λουτρών-Λουτρακίου-Πέλλας (πάνω από το σπήλαιο, για όσους γνωρίζουν την περιοχή), εις εξ΄αυτών,  κάτοικος τ.κ  Υδραίας-Πέλλας, πιθανώς χτύπησε το πόδι του (κάταγμα), με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στο σημείο.

Ενημερώθηκαν οι Αρχές, οι οποίες… έστησαν  την  παραπάνω επιχείρηση διάσωσης. Λόγω του δύσβατου της περιοχής, Άνδρες της Π.Υ Αριδαίας, συνοδεία του γιατρού των Λουτρών-Πέλλας, ανέβηκαν στην περιοχή προκειμένου αναζητήσουν , προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο συμπολίτη μας και  τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.

Στην επιχείρηση μάλιστα συμμετείχε και γιατρός του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, ο οποίος όμως λόγω περιστατικών στην πόλη της Αριδαίας, μεταφέρθηκε με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ εσπευσμένα στο Κ.Υ για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Μέχρι πριν λίγο ακόμη δεν είχαν κατεβεί από το βουνό οι διασώστες με τον τραυματία. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία