Αριδαία: Τιμήθηκε από το Δήμο Αλμωπίας ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τζιβόπουλος Στέφανος

Σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες (26/8) μεσημβρινές ώρες στο Δημαρχείο Αλμωπίας και στο γραφείο του Δημάρχου, τιμήθηκε ο καταγόμενος από την τοπική Κοινότητα Προμάχων-Πέλλας (από τη μητέρα του), και τη Θεσσαλονίκη (από τον πατέρα του) Παγκόσμιος Πρωταθλητής Υγρού Στίβου 21+ Στέφανος Τζιβόπουλος του Ευαγγέλου στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Καζάν της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, κατά τους παραπάνω αγώνες, έλαβε δύο (02) χρυσά και ένα (01) χάλκινο μετάλλιο, στον τομέα των καταδύσεων. Κατά την προσφώνηση του ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης, αφού καλωσόρισε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων, ότι η πισίνα που λειτουργεί στον χώρο των Λουτρών-Πέλλας (αναψυκτήριο), θα ονομασθεί προς τιμήν του «Πισίνα Στέφανου Τζιβόπουλου». 

Λαβών το λόγο ο παριστάμενος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτηριάδης Σίμος, έκανε γνωστό ότι η πρόταση που κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Κόγιος Ανδρέας, σχετικά με την ονοματοδοσία σχολείων της Αριδαίας με το όνομα του Πρωταθλητή, το θέμα έχει τεθεί στον Σύλλογο Καθηγητών, προκειμένου αποφασίσει ανάλογα. Στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ο τιμώμενος πρωταθλητής, αναφέρθηκε στους... μέντορές του, Πατουλίδου Βούλα και Μελισσανίδη Γιάννη για τη βοήθεια που του πρόσφεραν, ενώ ζήτησε να συναντηθεί με τα παιδιά της Αλμωπίας, για να τους δώσει όπως ανέφερε «αυτό που έχω μέσα μου».

 Επίσης πρότεινε την διοργάνωση εκδηλώσεων, όπου μεταξύ άλλων θα μπορούσε να επιδειχθούν, μετάλλια, παπούτσια κλπ αντικείμενα αναγνωρισμένων πρωταθλητών, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά, ότι σε παρόμοια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ν.Υόρκη όπου διαμένει τελευταία, ο αστέρας του Χόλυγουντ Τομ Κρούζ, δαπάνησε το ποσό των 50.000 χιλιάδων δολαρίων, προκειμένου αποκτήσει το μαγιό του μεγαλύτερου αθλητή καταδύσεων Γκρεγκ Λουγκάνη.  Σε ερώτηση της ιστοσελίδας μας, πως τον αντιμετώπισε η επίσημη πολιτεία για τη διάκρισή του αυτή, απάντησε ότι θα του απονεμηθεί από το Ελληνική Κοινοβούλιο το «Βραβείο της Βουλής». Εμείς ευχόμαστε στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με ρίζες από την Αλμωπία, καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες.

By Sakis

Πηγή: karatzova.com

Επικοινωνία