Αριδαία: Τα άλλα... αξιοθέατα στην περιοχή της Λουτρόπολης! (βίντεο)

Για μία ακόμη φορά-η τρίτη συνολικά μέσα σε ένα εξάμηνο (δείτε και ΕΔΩ ) περίπου- η ιστοσελίδα μας έγινε δέκτης έντονων παραπόνων από κατοίκους αλλά και περαστικούς, για την κατάσταση που επικρατεί στην ε.ο οδό Όρμας-Λουτρών-Λουτρακίου-Πέλλας.

Ειδικότερα, σε απόσταση αναπνοής, τόσο από την τ.κ Όρμας-Πέλλας, όσο και από την οδό που οδηγεί στην Λουτρόπολη της περιοχής, αλλά και δίπλα στα αγροκτήματα με καλλιέργειες των αγροτών, επάνω στο οδόστρωμα, υπάρχει χωματερή, όπου κάποιοι, πετούν στο σημείο κάθε είδους αποφάγια κλπ απορρίμματα αφενός, αφετέρου, η αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας, πιθανώς δεν περνά από το σημείο κατά τακτά χρονικά διαστήματα,  να συσσωρεύονται και να σχηματίζουν... βουνό τα σκουπίδια,  με αποτέλεσμα  να κάνουν... πάρτι τα κάθε είδους, τρωκτικά κλπ τετράποδα, αλλά και να δημιουργείται μία αφόρητη κατάσταση, τόσο από τις υψηλές θερμοκρασίες, όσο και από τις τελευταίες βροχές, αφού στην πρώτη περίπτωση η δυσοσμία είναι ανυπόφορη, στη δε δεύτερη, τα αποφάγια να διασκορπίζονται στην περιοχή αφού παρασύρονται από την βροχόπτωση.

 Έστω υπ΄όψιν ότι στο σημείο υπάρχουν τέσσερις κάδοι απορριμμάτων, οι οποίοι έχουν… διακοσμητικό ρόλο, αφού είναι μόνιμα άδειοι, καθ΄όσον κάποιοι πετούν τα απορρίμματα χύμα στο έδαφος. Όπως μάλιστα μας γνώρισαν  κάτοικοι της περιοχής, στις προθέσεις τους είναι να αποτανθούν στις αρμόδιες υγειονομικές και Εισαγγελικές υπηρεσίες, υποβάλλοντας μάλιστα και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνων γι΄αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, που αποτελεί ντροπή για την τουριστική περιοχή, για τον πολιτισμό μας, αλλά και για τους αρμόδιους του Δήμου Αλμωπίας. Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ:

By Sakis

Πηγή: karatzova.com

Επικοινωνία