ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 2/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας κ. Κωνσταντίνο Κούγκα, στην οποία συμμετείχαν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Σαββίδης, ο Πρόεδρος Β’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Βέσκος, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Προμάχων κ. Ευστάθιος Προμάχων και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Εξαπλατάνου κ. Χαράλαμπος Παυλίδης.

Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη τον κ. Κούγκα για την πρόσφατη επανεκλογή του, σημείωσε ότι η άψογη συνεργασία που υπήρχε μέχρι σήμερα θα πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, με στόχο την άμεση αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που προκύπτουν κατά καιρούς.

Επιπλέον, έπεσε στο τραπέζι μία πολύ καλή ιδέα που αφορά στα Λουτρά και τον σχολικό τουρισμό. Προτάθηκε να υπάρξει επικοινωνία σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τους κατά τόπους Διευθυντές Εκπαίδευσης και να κληθούν να επισκεφθούν την περιοχή μας μέσα σε ένα πλαίσιο που θα οριστεί από τον Δήμο και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με στόχο να γίνει η περιοχή μας προορισμός για τις σχολικές εκδρομές των μαθητών.

Ταυτόχρονα, προτάθηκε από τον κ. Κούγκα η διεξαγωγή ενός Ετήσιου Πανελλήνιου Μαθητικού Φεστιβάλ στην περιοχή της Αλμωπίας, το οποίο θα έχει την προοπτική να γίνει θεσμός μέσα από τα μονοπάτια του πολιτισμού και της παράδοσης. Τέλος, συζητήθηκε η βελτίωση των αθλητικών υποδομών, για την διοργάνωση μαθητικών αγώνων στίβου στην Αριδαία. Η σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όπως συμφώνησαν όλοι, η συνεργασία θα συνεχιστεί ακόμα πιο εντατικά.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΝΑΛΕΤΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ-ΠΕΛΛΑΣ

Σε άλλη μια παρέμβαση ουσίας η οποία έλυσε ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα που αφορά στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας, προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας. Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Χρήστου Μπάτση, αποφράχθηκαν αυλάκια στην Τοπική Κοινότητα Λυκοστόμου, που είχαν να καθαριστούν χρόνια και κάθε φορά που έβρεχε προκαλούσαν πλημμύρες και προβλήματα στην συγκεκριμένη τοποθεσία.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφθηκε το Λυκόστομο, όπου διαπίστωσε την πολύ καλή δουλειά που έγινε και σε συνομιλίες που είχε με κατοίκους του χωριού σημείωσε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή προσπαθεί καθημερινά να αντιμετωπίσει όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα, ζητώντας ταυτόχρονα υπομονή για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται στην συσσώρευση πολλών χρόνιων προβλημάτων.

 

 

 

Επικοινωνία