ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ''...

Το παρακάτω αναδημοσιευθέν  κείμενο της ιστοσελίδας μας, θεωρούμε ότι εκτός του ότι συνεχίζει να είναι... επίκαιρο, έχει και διαχρονική ισχύ, αφού κάποιοι συνεχίζουν με τις ενέργειες και πράξεις τους, να δικαιώνουν απόλυτα τον τίτλο της ανάρτησης μας, γι΄αυτό και το αναρτούμε εκ νέου, προκειμένου το ξαναδιαβάσουν και το θυμηθούν οι επισκέπτες μας.

H συζήτηση διαδραματίστηκε σε γνωστό καφέ της Αριδαίας, με περιεχόμενο τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, όταν μοιραία ήρθε  η κουβέντα και στα πολιτικά δρώμενα  της Πέλλας και της Αλμωπίας, σχετικά  με την  υπερβολική προβολή προσώπων και καταστάσεων, όταν εις  εκ των συνομιλητών έριξε στο... τραπέζι το εξής απόφευγμα, που ... άναψε φωτιές: ‘’ Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι ελάχιστη, από το γελοίο, όμως, στο σοβαρό, είναι πολύ μεγάλη’’, ενώ έτερος της παρέας συμπλήρωσε πιο λαϊκά ‘’Το μεγαλείο δεν απέχει πολύ από το γελοίο’’.

Παρά τις παροτρύνσεις της παρέας να εξηγήσουν τον… χρησμό, και τι εννούν, δυστυχώς δεν απάντησαν.  Όπως ήταν φυσικό, διαφωνίες επήλθαν στην ομήγυρη, για την ερμηνεία,  αφού ο καθένας υποστήριζε την άποψή του. Τελικά το ερώτημα έμεινε αναπάντητο, με τη συμφωνία ο ευρών να ανταμειφθεί  με μία δωρεάν φωτογράφηση!!

Σημείωση: Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στην Αλμωπία,  είναι εντελώς συμπτωματική…

By Sakis

Επικοινωνία