ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΜΑΡΤΥΡΑΣ'' ΚΑΙ ''ΘΥΜΑ'' Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά το γεγονός ότι η ιστοσελίδα μας πριν λίγες ημέρες, με αφορμή παρ΄ολίγον τροχαίο ατύχημα μεταξύ οχήματος και τεσσάρων ασυνόδευτων αγελάδων, λόγω έλλειψης φωτισμού, στο  9ο περίπου χιλιόμετρο της ε.ο Αψάλου-Αριδαίας, στην γέφυρα πριν τη διασταύρωση Υδραίας-Πέλλας, είχε επισημάνει αυτήν (έλλειψη φωτισμού) ΔΕΣ ΕΔΩ  δυστυχώς το κακό συνέβη, αφού οι αρμόδιοι… σφυρίζουν αδιάφορα.

Ειδικότερα, για μία ακόμη φορά δυστυχώς, η πληροφοριακή πινακίδα  Ρ-52δ που υπάρχει στο διαχωριστικό της γέφυρας πριν τη διασταύρωση Υδραίας-Πέλλας και στο ρεύμα εισόδου της πόλης της Αριδαίας, έγινε… μάρτυρας και… θύμα τροχαίου ατυχήματος όταν οδηγός αυτοκινήτου, κινούμενος στην επαρχιακή οδό Αψάλου-Έδεσσας, υπέπεσε πάνω στην πινακίδα, και κυριολεκτικά... ξερίζωσε και τσαλάκωσε αυτήν, εκσφενδονίζοντας την μαζί με τμήματα του αυτοκινήτου του, σε απόσταση περί τα 20-30 μέτρα!

Δε γνωρίζουμε αν ο ή η οδηγός του οχήματος ή οι συνεπιβαίνοντες σ΄αυτό τραυματίσθηκαν, το σίγουρο είναι ότι μάλλον το όχημα θα πρέπει να υπέστη σοβαρή ζημία. Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ:

Αναρτήθηκε από By Sakis

Επικοινωνία