ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΩΡΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ (ΦΩΤΟ)

ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ!

 

Κυκλοφοριακό κουμφούζιο σήμερα (05/01) από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες μέχρι και αυτήν την ώρα , στο κέντρο της πόλης της Αριδαίας, από ένα παράνομα σταθμευμένο όχημα. Συγκεκριμένα, στο κέντρο της πόλης και επί της οδού Κύπρου, πλησίον της εκκλησίας, οδηγός στάθμευσε παράνομα το όχημά του από το πρωί, σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων των πέριξ καφέ και εξαφανίσθηκε.

Αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα και να μην μπορούν να κυκλοφορούν τα οχήματα και ειδικότερα τα  μεγάλα οχήματα, όπως έγινε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (φώτο), το οποίο εγκλωβίσθηκε και χρειάσθηκε να εκτελέσει χρέη… τροχονόμου πολίτης, προκειμένου διευκολύνει την κυκλοφορία του οχήματος, δημιουργώντας παράλληλα και μία… ουρά από είκοσι περίπου  αυτοκινήτα στην οδό.

 

Κλήθηκε περιπολικό όπου βεβαίωσε στον οδηγό παράβαση για παράνομη στάθμευση, επιβάλλοντας το ανάλογο πρόστιμο. Παρά τις προσπάθειες για την ανεύρεση του... αφηρημένου οδηγού, στάθηκε αδύνατη αυτή. Ερώτηση την οποία η ιστοσελίδα μας απευθύνει κάθε φορά σε παρόμοια περίπτωση: Θα έπραττε άραγε με αυτόν τον τρόπο ο οδηγός του παραπάνω οχήματος, ευρισκόμενος  σε μία ‘’πραγματική’’ Ευρωπαϊκή χώρα;

 

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία