ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ''

Οι κουμπαράδες αγάπης «ξαναχτυπούν» με σκοπό να βοηθήσουμε όλοι μαζί την μικρή μας ηρωίδα δυόμιση ετών από την Υδραία, που μας δίνει μαθήματα ζωής καθημερινά. Η καρδιά μας χτυπά πιο δυνατά όταν βλέπουμε ένα μικρό κοριτσάκι να δίνει μάχη για να κατακτήσει ικανότητες που όλοι μας τις έχουμε δεδομένες. Μαζί της μάχεται και η οικογένεια της, πιστός φρουρός στις ανάγκες τις ηρωίδας τους. Οι οικονομικές όμως απαιτήσεις για τις ανάγκες τις μικρής είναι δυσβάσταχτες και η οικογένεια δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει.  Θα θέλαμε με την βοήθεια σας να προσπαθήσουμε να την απαλλάξουμε έστω και λίγο από το βάρος αυτό.

Πρόκειται για μια πολυετή θεραπεία του λόγου της μικρής Χρυσοβαλάντου από την Υδραία, η οποία έχει κάποιο κόστος μηνιαίο και όσο περισσότερα χρήματα μαζευτούν τόσο πιο πολλούς μήνες θα καλυφθεί αυτή ή ανάγκη της. Πρόκειται για ένα παιδί που με τις θεραπείες αυτές προσπαθεί να αποδεσμευτεί από την μηχανική υποστήριξη που έως σήμερα έχει και στη συνέχεια να κατακτήσει και λόγο.

Σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι, οι περισσότερες οικογένειες ταλαιπωρούνται από τη φτώχεια, γι’ αυτό και ότι μαζευτεί θα είναι πολύ σημαντικό διότι θα έχει δοθεί με αγάπη από το υστέρημα των ανθρώπων της περιοχής μας. Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταμετρηθεί από το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α θα ανακοινωθεί και θα αποδοθεί στην οικογένεια της Χρυσοβαλάντου με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

 Τους κουμπαράδες αγάπης θα τους βρείτε:
- σε όλα τα δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Αλμωπίας
- στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας
- στον Δήμο Αλμωπίας
-στα ΕΛΤΑ
-στο ΙΚΑ Αριδαίας
και στα εξής καταστήματα:
-Καφέ «ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ»
-Καφέ «COFFEA»
-«IRISH PUB»
-Καφέ «DARIPO»
-Καφέ «VENTURE»
-Καφέ «COUP ESPRESSO & WINE BAR»
-Καφέ «MEMORY»
-Καφέ «ΑΕΡΙΚΟ»
-Καφέ «ΝΕΜΕSIS»
-Καφέ «COMPANY»
-Καφέ- Μπουγάτσα «QUALITY»
-Ψητοπωλείο «ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ»
-Ψητοπωλείο «ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ»
-Κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ»
-Καθαριστήριο ΙΑΚΩΒΟΣ
-Βιβλιοπωλείο «Τοξίδου Ελένη»
-Βιβλιοπωλείο «Συμβολή»
-Κατάστημα STRASS
-Κομμωτήριο  Γεώργιος Μποζίνης
-Ξυλόφουρνος SENIOR
-Κατάστημα CRAZY
-Αρτοζαχαροπλαστείο Εκλαίρ
-Αρτοζαχαροπλαστείο Βαδάς
-Καφετέρια Libero στον Εξαπλάτανο
Και σε άλλα καταστήματα του Δήμου μας
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: στα τηλέφωνα της ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2384024772,  στα τηλέφωνα του Β.Σ.Σ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2384022170.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση
Με εκτίμηση και σεβασμό
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Επικοινωνία